Brutalna fizika je zabavna forma znanja koja predstavlja osnovne pojave i objašnjava i ilustrira svakodnevnu uporabu zakona fizike. U većini slučajeva akteri serijala eksperimente provode pomoću jednostavnih alata izrađenih iz svakodnevnih predmeta, pod vodstvom Károlyja Härtleina, člana Odjela za eksperimentalnu fiziku na Tehničkom sveučilištu u Budimpešti. Ovi eksperimenti se prikazuju gledatelju na najzanimljiviji i najspektakularniji način, koristeći najmoderniju tehnologiju dostupnu za snimanje.
Leteći čepovi, napunjene boce i mnogobrojne male eksplozije drže gledateljevu pozornost i razinu adrenalina cijelo vrijeme na visokom nivou!

Bilo je na kanalima:

OBN  

PREPORUKE
  • DNK dokazi (2020)

    image
    Pomoću revolucije u forenzici, zastareli slučajevi širom sveta se napokon rešavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najneverovatnijih slučajeva...
  • Aerodrom u Dubaiju (2013)

    image
    Serijal Aerodrom u Dubaiju donosi neviđen pristup najprometnijoj zračnoj luci za međunarodne letove na svijetu, domu Emiratesa, jedne od najvećih svjetskih...
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.