Kate Jameson je odlučna i sklona greškama, neiskusna detektivka za ubojstva. Kada Kate napravi kritičnu pogrešku na svom poslu, s kobnim posljedicama, postaje motivirana ne samo usporedbama sa svojim ocem, visoko odlikovanim detektivom ubijenim na dužnosti, već i željom da iskupi svoju skupu pogrešku. Smještena u užurbanom Vancouveru, Kate se mora nositi sa krivnjom i izazovnim osobnim i profesionalnim odnosima, dok upravlja složenim slučajevima gdje se ispituju vrijednosti i odanost... U modernom gradu, punom tehnologije, svaki slučaj se istražuje kroz prizmu pet osjetila, otkrivajući ključni dio istrage koji služi objema stranama u digitalnom dobu, koristan i za policiju, ali i za kriminalce.

Bilo na kanalima:

DIVA  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Dobra borba (2017)

  danas
  image
  Godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“, golema financijska prijevara uništava reputaciju mlade odvjetnice Maije i briše ušteđevinu njezine...
 • Motivi ubojica (2016)

  danas
  image
  Emisija "Motivi ubojica" istražuje najzloglasnija ubojstva na svijetu otkrivajući razmišljanja i motive ubojica. Stručnjaci FBI-a, "Scotland Yarda" i glavni...
 • Niedrig und Kuhnt - Kommissare ermitteln (2003)

  danas
  image
 • Ubojstva u močvari (2013)

  danas
  image
  Moss-covered trees, dead-end trails, creaky docks and mangrove forests are the ominous backdrops for the murkiest of mysteries.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.