Od scenarista Davida Hudginsa inspirirana knjigom The Reincarnationist od autorice M.J. Rose, dolazi 'Prošli život', dramska serija o neobičnom paru detektiva koji istražuju neobjašnjiv svijet. Jeste li ikada doživjeli déja vu ili sreli nekoga tko vas jako podsjeća na nekoga bliskog? Vjerujete li u karmu, sudbinu ili ljubav na prvi pogled? Jeste li imali izvantjelesno iskustvo? Ponekad, ako je duša u nekom konfliktu, sjećanja izbijaju na površinu. No što ako ta sjećanja pripadaju nekome drugome? Što ako se pomoću tih sjećanja mogu ispraviti pogreške iz prošlosti, razriješiti zločini i povezati se sa svojim prošlim životima?

Dr. Kate McGinn nije tipična psihologinja. Kate je samopouzdana, visokoobrazovana i inteligentna doktorica psihologije koja se bavi kognitivnim istraživanjima i vjeruje da kroz terapiju regresije njeni pacijenti mogu ulaskom u davnu prošlost riješiti probleme koji ih danas muče. Nakon što je s dvadeset godina iskusila odlazak u vlastiti prošli život, Kate je počela vjerovati u reinkarnaciju. Koristeći terapiju i svoj prirodni dar 'čitanja' ljudi, Kate počinje rješavati probleme svojih pacijenata istražujući njihovu podsvijest. Ona vjeruje da postoje razine svjesnosti i objašnjenja za ljudska ponašanja koja znanost ne može objasniti. S druge strane njen partner Price Whatley ima potpuno drugačiju priču. Price je detektiv koji je nedavno otpušten nakon dvanaest godina koliko je proveo u Odjelu za umorstva njujorške policije. Ciničan je i pragmatičan, pati zbog tragičnog gubitka supruge, gubitka kojeg nastoji sakriti pod svaku cijenu i zbog kojeg osjeća veliku krivnju. Nakon što počne raditi u timu s Kate i upozna se s njenim jakim uvjerenjima, Price počinje uviđati da postoji neki dublji razlog za sve što mu se događa i da možda postoji smisao za sve što mu se dogodilo. Smrt u ovom životu možda znači samo drugu priliku za neku staru dušu.

U svakom nastavku serije Price i Kate surađuju zajedno kako bi otkrili zagonetne zločine koje je teško razriješiti. U njihovom profesionalnom timu pojavljuju se dr. Malachi Talmadge (Schiff), stručnjak i legenda u području kognitivnog istraživanja, kao i dr. Rishi Karna (Patel), simpatični novak koji dolazi iz Calcutte te voli američku televiziju i kubanski jazz. Zajedničkim snagama ovi znanstvenici i detektivi rješavaju komplicirane i neobične slučajeve.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  

PREPORUKE
  • #Javi se kad stigneš kući (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
  • Lenßen & Partner (2003)

    image
    Lawyer Ingo Lenssen and his team of investigators specializing in delicate cases of clients who prefer private investigation prior legal advice.
  • Ubojstva na krstarenjima (2020)

    image
    Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
  • Savršeno ubojstvo (2014)

    image
    Otkrijte kako se rješava "savršeno ubojstvo" - svaki puta kada se iznova istražuje zločin otkriju se neke nove spozanje od različitih svjedoka ili se pojavi neki...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.