Moć, privilegije i obiteljski novac nepredvidljiva su kombinacija. Živ dokaz toga jest njujorška obitelj Darling. Besramno bogati, smjestili su se visoko na društvenoj ljestvici Upper East Sidea. Članovi obitelji uvijek se spetljaju s pogrešnim ljudima i završe u nebranu grožđu. Trebat će čudo da bi se zadovoljile legalne, a katkada i nelegalne potrebe ugledne obitelji Darling. To čudo stiže u obliku Nicka Georgea. Nick je kao dječak gledao kako se njegov otac kao odvjetnik od povjerenja Darlingovih odriče svoje slobode i obitelji. Nick je odrastao u turbulentnom kućanstvu gdje je uvijek bio na drugom mjestu, iza moćne obitelji Darling. Dotučen susretima s njima u djetinjstvu, zarekao se da nikada neće poći očevim stopama. Idealistični Nick napravio je zaokret od 180 stupnjeva te postao odvjetnik za siromašne. Nakon iznenadne neobjašnjive smrti Nickova oca, glava obitelji Tripp Darling pruža Nicku priliku da naslijedi njegovo odgovorno mjesto čuvara Darlingovih tajni. Taj masno plaćen posao omogućit će Nicku da bude altruističan dobročinitelj. Ali on vrlo brzo spoznaje da njegov novi položaj od njega traži da stalno rješava probleme, da bude rame za plakanje, terapeut i stručnjak za odnose s javnošću.
Glavne uloge u seriji temače Peter Krause kao Nick George, Donald Sutherland kao Tripp Darling, William Baldwin kao Patrick Darling, Natalie Zea kao Karen Darling, Glenn Fitzgerald kao velečasni Brian Darling, Samaire Armstrong kao Juliet Darling, Seth Gabel kao Jeremy Darling, Zoe McLellan kao Lisa George te Jill Clayburgh kao Letitia Darling.

Autor serije Dirty Sexy Money je Emmyjem nagrađivani Craig Wright (Braća i sestre, Izgubljeni, Dva metra pod zemljom). Izvršni producenti su Wright, Greg Berlanti (Braća i sestre, Everwood), Josh Reims (Felicity, Everwood), za Oscara nominirani Matthew Gross i Bryan Singer (Dr. House, Povratak Supermana).

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.