Koliko je jaka vaša obitelj? Obitelj je jaka onoliko koliko je jaka najslabija karika te obitelji. Pokazat će to i novi show „Fittest family“ u kojem sudjeluje 14 četveročlanih obitelji, a kojima je cilj biti što spretniji, snalažljivi i snažniji u izazovima koji su pred njima jer samo najbolja obitelj osvaja nagradu, koja je kao i u svakom sportu „čisto zlato“, te titulu „najfit“ obitelji.
U idiličnom krajoliku pitoreskne Istre, točnije u okolici mjesta Bale, sniman je novi RTL-ov show „Fittest Family“, koji je nastao u koprodukciji sa slovenskom Planet TV. Kroz izazove koji će stajati pred 14 četveročlanih obitelji gledatelje će voditi Doris Pinčić Rogoznica dok će treneri u showu biti proslavljeni hrvatski sportaši Vlado Šola i Nika Fleiss, trener fitnessa Norbert Žmegač Kunić te slovenski akrobatski dvojac F&B, kojeg čine Filip Kržišnik i Blaž Slanič. Uloga trenera u showu jest voditi obitelji i osmisliti im strategiju kako što lakše i brže proći poligone, ali ujedno ih i motivirati. Svaka obitelj ima četiri člana od kojih barem jedan član mora biti pripadnik nježnijeg spola, a pred njima će biti fizički iznimno zahtjevni izazovi, kao i neki u kojima će strategija biti važnija od fizičke spreme.
„Fittest Family“ je originalno irski format, gdje se prikazuje već šest sezona. Osim što je riječ o zabavi za cijelu obitelj, show promovira zdrav način života, zagovara redovitu tjelovježbu te promovira obiteljske vrijednosti. Projekt „Fittest family“ nastaje u koprodukciji RTL Hrvatske i slovenske televizije Planet TV te će se istovremeno prikazivati na obje televizije, a slovensku verziju showa vodit će popularni slovenski voditelj Marko Potrč. A kako će se hrvatske i slovenske obitelji snaći u izazovima, koja karika će biti najslabija, koji trener će se pokazati najuspješniji i na kraju - koja će obitelj osvojiti titulu najsportskije obitelji? Odgovore donosi show „Fittest Family“!

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.