Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 9.8/10
(5 glasova)

Kit „Kick“ Lannigan (Leven Rambin) bila je oteta kao dijete da bi je nakon pet godina spasio FBI agent Frank Novak (Chris Noth). Povratkom kući trauma koju je doživjela nije nestala već se manifestirala kroz agresivno ponašanje. Na prijedlog Novaka Kit upisuje tečaj samoobrane te briljira u borilačkim vještinama i rukovanju vatrenim oružjem. Jednako tako, u centru za obranu Kit uči psihoanalizu i proučava odnos otmičara i otetih, u čemu postane stručnjakinja. Jednoga dana Novak nagovori Kit da se pridruži njegovom timu, koji rješava slučajeve nestalih i otetih osoba. Tim još čine John Bishop (Danny Pino), koji je ranije služio vojsku, a Novaka je sreo davnih dana kada mu je spašavao brata blizanca Marka, koji je tada imao svega šest godina. James Finley (Andy Mientus) također je dio tima i još jedna žrtva otmice kao 14-godišnjak. Tim zaokružuje FBI agentica Maya Kennedy (Tracie Thoms), članica Novakovog prijašnjeg tima.

Emitovanje na kanalima:

STAR Movies  

Bilo je na kanalima:

STAR Crime  RTL  AXN  AXN Spin  VOX  

Sljedeće epizode:

srijeda
23:45
Nestali
9. 12. 2023.
01:25
Nestali
13. 12. 2023.
01:55
Nestali
PREPORUKE
 • Auf Streife (2013)

  image
 • K 11 - Kommissare im Einsatz (2002)

  image
  A team of detectives in Munich solve all kinds of crimes.
 • In the Name of the Law (1994)

  image
  In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
 • Devil's Throat (2019)

  image
  Although at first it is not clear why a corpse emerged from the river, it is such a strange crime, gradually gathering around the body some suspicious facts such...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.