U nedelju od 21.00 na Prvom programu RTS i RTS Svet počinje "borba" za zavičaj.
Uz podršku navijača iz svog zavičaja, kroz igre: Važna je pažnja, Gradovanje radovanje, Muzičke spajalice, Pantomima, Asocijacije, Računaljka Premetaljka, Vijuganje - pokušaće da za sebe i svoj grad izbore što bolji plasman, osvoje novčane nagrade i tako pomognu pojedincima ili ustanovama iz svog grada kojima je pomoć najpotrebnija.

Svi takmičari su prošli Mensine i specijalne memorijske testove i na njima pokazali odlične rezultate na osnovu kojih su i odabrani da predstavljaju svoj grad.

Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac. U prvoj emisiji uživaćete u muzici Big Benda RTS i specijalnih muzičkih gostiju, kao i plesnih grupa, a na terenu - u samim gradovima takmičara, kroz igru "Gradovanje radovanje", videćemo kakve zadatke za takmičare je osmislio Miki Perić.

Emisija je realizovana uz pomoć Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava.
Iza ove jedinstvena forme takmičarskog šou programa stoji RTS i izvršna produkcija Fruit Works.

Bilo je na kanalima:

RTS1  RTS SVET  

PREPORUKE
  • Pop Magic

    image
    Kompilacija najzanimljivijih mađioničarskih trikova.
  • DW REV

    image
    Novi način razmišljanja i nove tehnologije revolucioniraju ne samo naše automobile, nego naše gradove i način života. Rev gledatelje vodi u živahnu, informativnu...
  • Trenutak iz sna

    image
    "Trenutak iz sna" donosi nam snažne priče o ljudima i njihovim ne uvek tako jednostavnim životima. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo...
  • Crazy Hidden Camera

    image
    Pink LOL - skrivena kamera
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.