Ova dramska serija proteže se kroz tri vremenska razdoblja. Duh mlade djevojke koja je 1944. umrla pod tajanstvenim okolnostima godinama šalje sablasne poruke kako bi istina napokon izašla na vidjelo.
Godina 1944. Mladić evakuiran iz opasnog područja pridružuje se obitelji Felwood na farmi Lightfields da bi pomagao tijekom rata. Dani su mu ispunjeni napornim radom i prijateljstvom, a večeri plesom i nedužnom romansom – sve do jedne užasne noći… Okaljana tragedijom, kuća je napuštena i njezina je povijest zaboravljena. Vrijeme prolazi i nove se obitelji useljavaju u kuću, budeći duha koji u njoj obitava i ne može pronaći mir, a tijekom godina njegova tuga utječe na sve koji su živjeli u Lightfieldsu. Pitanja ostaju neodgovorena, istine ostaju skrivene, a pravda neće biti zadovoljena, sve dok se na farmu ne vrati obitelj Felwood. Jedna kuća, tri obitelji i jedna jeziva tajna…

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.