AXIOS, dokumentarna serija HBO-a i nove medijske tvrtke Axios, sadrži jedinstvenu kombinaciju najnovijih vijesti, ekskluzivnih intervjua i kratkih profila kako bi gledatelji bolje razumjeli velike trendove koji preoblikuju Ameriku i svijet.
AXIOS je četverodijelna limitirana dokumentarna serija s vijestima - orijentiranim specijalima u produkciji HBO-a i revolucionarne nove medijske tvrtke Axios. U režiji i produkciji Emmyjem nagrađenih Matthewa O'Neilla i Perrija Peltza, emisija će se baviti sljedećim tjednom u politici, biznisu i tehnologiji – i temama koje oblikuju budućnost. Svako izdanje AXIOS-a pokrit će aktualni veliki problem iza kojeg će uslijediti kratki dokumentarci, poučni intervjui s važnim osobama te pouzdani uvidi prenijeti AXIOS-ovom tipičnom „inteligentnom jezgrovitošću“ u sažetom, djeljivom formatu.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.