Novozelandski duo Bret McKenzie i Jemaine Clement, to jest folk-komični bend "Flight of the Conchords", glumi u fiktivnom uprizorenju svojih života. Bret i Jamie pokušavaju uspjeti u New Yorku.
HBO predstavlja bezobzirnu, glazbeno-komičnu seriju koju su zajedno s Jamesom Bobinom osmislili i izveli Jemaine Clement i Bret McKenzie, suvremeni folk-komični duo iz Novog Zelanda, čije su scenske izvedbe uživo kao grupe "Flight of the Conchords" stekle svjetski kultni status i zaradile im "One Night Stand" 2005. godine na HBO-u. U svojoj novoj HBO-ovoj seriji, Jemaine i Bret (glumeći naivne, fiktivne verzije sebe samih) sele se na Manhattan gdje izlaze, odlaze na boemske tulume, druže se sa svojom (jedinom) opsesivnom obožavateljicom, bivaju opljačkani, vrijeđaju jedan drugomu osjećaje te pokušavaju ostvariti veze s neuhvatljivim ženama, s polovičnim uspjehom. Kao što vidimo, nevini, nepromišljeni napori ove dvojice da nađu ljubav ili ugovore nastup rijetko kada urode plodom, ali inspiriraju brojne tugaljive pjesme o životu, ljubavi i nastojanjima da snime nedosežni videospot.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.