Nova britanska serija Nabrijani prati živote i ljubavi skupine razuzdanih tinejdžera u Bristolu. Uz vodeću ulogu Nicholasa Houlta (Sve zbog jednog dječaka, Prognostičar), serija kombinira talente Simona Amstella (Never Mind the Buzzcocks), Josie Long (najbolja početnica na edinburškom Festivalu komedije 2006.), braće Dawson (Balls of Steel, Dirty Tricks), Jacka Thomea (Shameless) te novih nada Bena Schiffera i Jamieja Brittaina, a autor i izvršni producent je Bryan Elsley (The Young Person's Guide To Becoming a Rock Star, 40, The Crow Road).

Svaka epizoda mješavina je duhovitih, ganutljivih i katkad šokantnih priča o skupini problematičnih 17-godišnjaka. Svi su oni vedri, optimistični klinci koji puše travu, piju, istražuju seks i ujutro ustaju na testove, neprekidno pomičući granice i mažući oči roditeljima kako to samo tinejdžeri znaju. Urbana mješavina likova uključuje karizmatičnog i prelijepog, ali opsesivnog Tonyja, beznadno promiskuitetnu Cassie, sviračicu klarineta Jal koja se nastoji uzdići iznad svega toga te crnu ovcu obitelji Anwara, koji čini sve suprotno onome što mu strogi otac naredi. Svi oni trude se ostati cool dok se suočavaju s realnostima života u gradu.

TONY (Nicholas Hoult) je najzgodniji i najpopularniji dečko u gradu. Rođeni je vođa koji svoju škvadru neprestano animira na nepodopštine. Voli se smijati, osobito na tuđi račun. SID (Mike Bailey)je djevac bez samopouzdanja koji beskrajno pati za prelijepom curom svoga najboljeg frenda, dok ga takozvani najbolji prijatelj vječito vuče za nos. Ali Sid je pametniji nego što Tony misli. Osvojit će on djevojku svojih snova, samo ne onu koju misli. MICHELLE (April Pearson) je Tonyjeva djevojka koja je upravo ono što ste očekivali: krasotica britkog uma i jezika koja impresionira sve - osim Tonyja. Doduše, on je apsolutno nadigrava. I ona to zna.

CASSIE (Hannah Murray) je posve otkvačena, ali čarobna ludica. Cassie je autodestruktivna anoreksičarka s nula samopouzdanja, dobra kao kruh. CHRIS (Joe Dempsie) će popušiti/potrošiti/opljačkati/ušmrkati ama baš bilo što. No ništa ga nikad ne sprečava da se pojavi na satu psihologije jer ništa ga toliko ne pokreće kao profesorica Angie. JAL (Larissa Wilson) je najnadarenija mlada sviračica klarineta u zemlji. Ništa ne može promaknuti superbistroj Jal, pogotovo ne način na koji Tony tretira njezinu najbolju prijateljicu Michelle. MAXXIE (Mitch Hewer) je čarobnih nogu i vještih ruku, Maxxie može imati dečka kojeg poželi. A želi ih sve.

ANWAR (Dev Patel) ima obitelj koja želi da on proučava Kur'an, a prije svega da ne pije, ne puši i nema spolne odnose. Anwar voli tekilu, travu, tablete i grudi. Točka. EFFY (Kaya Scodelario) je Tonyjeva sestra koja vješto prešućuje svoje pustolovine, ali izvodi više nego što biste voljeli znati. Tony je jednostavno obožava, premda ga načisto izluđuje. ABIGAIL (Georgina Moffat) je zgodna šminkerica prepuna lijekova na recept, koja živi u svijetu uvoznih sagova, privatnih škola i psihoterapije. Samo pomislite kako bi se zgodno Tony mogao zabaviti s njome.

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Muke jednog lava (2020)

    image
    Glavni likovi su dečak Lav i njegova „vanvremenska“, „ničim izabrana“ i „ničim izazvana“ drugarica Vuka koja se uselila u njegov kompjuter. Polazeći od...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Bleja

    image
    Bleja je kratka igrana struktura u trajanju od desetak minuta, u kojoj pratimo svakodnevna dešavanja u ulazu jedne stambene zgrade u Beogradu....
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.