Parno doba bilo je vrijeme nevjerojatnih promjena koje su posve preobrazile sve vidove života u Britaniji - od trgovine i prijevoza do zdravlja i rekreacije. Serija će otkriti kako je željeznica posve oblikovala svijet današnjice i prikazati slavnu evoluciju željezničkog prijevoza te utjecaj koji je to imalo na sve vidove britanskog života, krajolika i kulture.
U svakoj epizodi neka nas staromodna lokomotiva vozi na putovanje u razne dijelove Britanije, a naša ekipa stručnjaka - poznate zvijezde BBC-jeve serije "Edvardijanska farma" Peter Ginn, Alex Langlands i Ruth Goodman - zaronit će u priču o tome kako su nas željeznice pretvorile u ovo što jesmo.
Osim toga će uprljati ruke, voziti željeznicu naokolo, raditi na postaji, rukovati signalizacijom i naučiti upravljati svim dijelovima željeznice iz 19. i ranog 20. stoljeća.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.