Kraljeve leda Alexa Debogorskog, Ricka Yemma i Lisu Kelly pratili smo kako zarađuju kruh vozeći smrtonosnim ledenim cestama Sjeverne Amerike, ali ovakvo nešto ni oni još nisu vidjeli. Nova serija prati ove neustrašive vozače koji zarađuju novac prevozeći vrijedna dobra po cijeloj Indiji, prolazeći velikim kamionima kroz nenaseljena područja po uskim planinskim cestama koje se svakog trena mogu urušiti zbog groznih vremenskih uvjeta. Kako ih nesretni slučajevi na samom putu ne bi iznenadili, svaki je vozač prošao tečaj preživljavanja u neljudskim uvjetima, no pitanje je hoće li im to biti od pomoći pri prijevozu sve nestabilnijih, ali i skupih tereta.
Da bi dokazali da su najbolji vozači na svijetu, u prvoj epizodi serijala 'Najsmrtonosnije ceste: Indija' naši junaci odlaze u Indiju na ekstremne planinske ceste Himalaje. Dok se Lisa bori s vrućinom i navikavanjem na klimu, Alex se zabija u ne jedno, nego dva vozila na pretrpanoj cesti. Rick riskira frontalni sudar s nekoliko autobusa koji se odbijaju pomaknuti i milimetra dok jure prema njemu najvećom brzinom. Nakon što su preživjeli prvih nekoliko dana u Indiji, vozači se suočavaju s najopasnijim putovanjem u životu. Rick i Lisa zalaze dublje u Himalajsko gorje i penju se cestom koja nosi nadimak Ledge (Litica). Riječ je o cesti s jednim trakom, s jedne je strane stijena, a s druge provalija od 300 metara. Na opasnom putovanju Ricka gnjave mjesni vozači, a Lisu hvata panika kad je prisiljena doći do samog ruba litice. Vozač iz Alabame Dave Redmon pridružuje se timu te ubrzo doživljava najstrašniju vožnju u karijeri. Kako su jednog od vozača ove ceste već porazile, pitanje je hoće li se jedan od ova tri veterana sljedeći predati.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.