Glazbeni Top20 nova je glazbena emisija koju Unison proizvodi za HTV. Emisija će se emitir svake subote u večernjem terminu na HTV 2, a donosi pregled top-ljestvice aktualnih singlova hrvatske glazbene scene. U svakoj će se emisiji dva glazbena gosta osvrnuti na trenutačnu ljestvicu te kroz razgovor otkriti što novo pripremaju. Uz najemitiranije pjesme hrvatske glazbene scene u emisiji će biti zabavnih igara s gostima koji će i komentirati sadržaje s društvenih mreža kako bi gledateljima približili život i rad hrvatskih glazbenika.
Ljestvica je sastavljena od najemitiranijih pjesama proteklog tjedna u radijskom eteru, koje se prate putem servisa FokusKontrol. Taj sustav bilježi dnevna emitiranja na 135 hrvatskih radijskih postaja i jednom tjedno prikazuje precizne rezultate na temelju kojih se formira tjedna top-lista najemitiranijih singlova.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Toxic Pop

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Videotrak

    image
  • Reportaža

    image
    Izveštaji sa domaće muzičke scene.
  • MTV Rewind

    image
    Step into the MTV Time Machine and travel back to check out what tracks were stealing our hearts and ruling the charts!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.