Jedna djevojka, osam turbulentnih tjedana, različita mjesta i zanimljivi muškarci. Hoće li uspjeti pronaći ljubav svog života? U samo osam turbulentnih tjedana tijekom kojih će Savršena nevjesta upoznati muškarce kroz niz društvenih okupljanja i romantičnih spojeva, svaki će tjedan eliminirati jednoga. Ako tijekom serije u nekom trenutku jedan od neženja odluči da nije više zainteresiran za nju, može odbiti njezin poziv na spoj. Dvojica sretnika upoznat će nevjestinu obitelj, a ona će upoznati rodne gradove neženja da bi stekla uvid u njihove živote i lakše donijela odluku koji joj od njih najviše odgovara. Na kraju putovanja Savršena nevjesta možda će pronaći svoju pravu ljubav. No hoće li je zaprositi?

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  Doma TV  

PREPORUKE
  • Brak na prvu (2014)

    image
    Neke osobe čitav život traže pravog partnera za sebe, a tri para iz realityja “Brak na prvu”, prema savjetima stručnjaka za brak, odlučili su se na veliki korak...
  • Love Island (2015)

    image
    U srcu ljetne televizijske sezone Love Island UK oduševljava gledatelje svojom uzbudljivom ljubavnom avanturom na idiličnoj Mallorci. Ovaj nagrađivani britanski...
  • Neženja u raju (2014)

    image
    Contestants from the Bachelor and Bachelorette from previous seasons have another chance to fall in love in Bachelor in Paradise with other previous contestants.
  • Vjenčanica iz snova (2007)

    image
    Brides-to-be from all over America come to Kleinfeld in New York to finally say yes to their wedding dress.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.