"Kazalište u kući" hrvatska je humoristična obiteljska serija nastala prema motivima najuspješnije obiteljske serije u Jugoslaviji 70-ih godina - "Pozorišta u kući" Novaka Novaka.
Otac Zvone Gaćina (Leon Lučev), pravnik, porijeklom iz Dalmatinske zagore i njegova supruga Sanja (Daria Knez) nastanjeni u zagrebačkom neboderu suočavaju se sa svim nedaćama suvremenog života - od roditeljskih briga, posla, karijere, snova o boljem životu i uspjehu do otkaza, ljubomore, nemogućih rođendana, izgubljenih dobitaka na lotu, ptičje gripe i urnebesne kandidature za gradonačelnika. Da život ne bi tekao glatko, brine se Zvonina punica Melanija (Ksenija Marinković) koja s njima živi i koja obožava svog unuka Dinka, isto onoliko koliko ne podnosi svog zeta. Živopisnoj atmosferi u domu Gaćina pridonosi i rođakinja Tina (Jelena Lopatić), studentica koja za smještaj i džeparac obavlja kućanske poslove, kao i trajni nezvani gost, Melanijin prijatelj i tihi udvarač, simpatični probisvijet Vili S. Tončić (Mustafa Nadarević). Da bi kaos bio potpun i stalan, brinu se susjedi - priprosti fuš majstor Ante (Željko Kőnigksknecht) i njegova žena Cica (Ecija Ojdanić), najveća alapača i koketa u kvartu.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.