Logan Roy i njegovo četvero djece vode jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata na svijetu. NASLJEĐE prati obitelj Roy dok razmišljaju o svojoj budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke.
Obitelj Roy – Logan i njegovo četvero djece – upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu. NASLJEĐE prati njihove živote dok razmišljaju što ih čeka u budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke. Radnje smještene u New York, NASLJEĐE istražuje teme moći, politike, novca i obitelji. Logan Roy, tvrd, moćan, ostarjeli patrijarh šef je Waystar Roycoa, obiteljski kontroliranoga međunarodnoga medijskoga konglomerata. U braku je s trećom suprugom, Marciom, privrženom i impresivnom partnericom. Kendall Roy, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutačno je predsjednik ogranka u tvrtci i njegov nasljednik. Roman Roy, Kendallov mlađi brat, Loganov je otvoren, zabavan sin koji više ne radi u Waystaru. Siobhan „Shiv“ Roy, Loganova jedina kći i najmlađe dijete, gradi karijeru u politici. Connor Roy, Loganov najstariji sin i jedino dijete iz prvog braka, živi neovisno od obitelji u New Mexicu. Napetosti rastu kad se Loganov rođendan svede na borbu za prevlast između oca i sina te između braće i sestre. Royeva djeca suočavaju se s teškim izborom dok se sukobljavaju oko kontrole nad tvrtkom i odanosti obitelji.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.