Doktor Nathaniel Grant (Treat Williams) je cijenjeni kirurg, jedan od pionira na području presađivanja organa, koji se odlučuje preuzeti rizike operacija koje bi većina doktora jednostavno odbila raditi, iz straha za živote pacijenata, kao i budućnost svojih karijera. Njegova arogancija i neobaziranje na stavove uprave često ga sukobljavaju sa šefovima bolnice u kojoj radi, pogotovo s mentorom Bartom Jacobsom (Dabney Coleman), koji i sam treba hitnu transplantaciju pluća i jetre. Ništa rjeđe nisu ni prepirke s njegovom bivšom suprugom Kate Armstrong (Kari Matchett). Kate radi kao koordinatorica mjesnog centra za doniranje organa, opterećena teškim i osjetljivim zadatkom uvjeravanja tugujućih obitelji da pristanu donirati organe njihovih preminulih rođaka. Odnos Nathaniela i Kate posebno je kompliciran zato što usred svih svojih privatnih i poslovnih neslaganja moraju zajednički odgajati kćer Theu (Gage Golightly). Zajedno s Nathanielom, u bolnici rade Thomas Jones (Rockmond Dunbar), neiskusni Simon Griffith (Chris William Martin), Nathanielova nova djevojka, medicinska sestra Jessica Kivala (Morena Baccarin), te pronicljiva sestra Mary Singletary (Danielle Nicolet).
Ono što dramsku seriju, neovisno o tome bila ona smještena u bolnički milje ili ne, čini zanimljivom i uvjerljivom jesu njeni likovi, a upravo na tome polju odlična doktorska serija "Ritam srca" osvaja mnoštvo svježih i kvalitetnih bodova pa se tako i uspijeva izdvojiti iz prave poplave serija slične tematike. Poput sjajnog "Doktora Housea", serija je ovo koja prati tim posebnih ljudi tijekom rješavanja nesvakidašnjih medicinskih izazova, kao i nezaboravna "Hitna služba" i "Ritam srca'" potpuno je vjerodostojan što se tiče postupaka, procedura i operacija, a poput "Chicago Hopea'" svoje likove prati i u njihovu privatnom životu, koji ipak uvijek pati zbog poslovnih obaveza. Autor David Hollander tu je i takvu smjesu posložio u seriju koja će se vrlo brzo uvući pod kožu svakom ljubitelju kvalitetne televizijske zabave.

Bilo je na kanalima:

RTL  

PREPORUKE
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • Muke jednog lava (2020)

    image
    Glavni likovi su dečak Lav i njegova „vanvremenska“, „ničim izabrana“ i „ničim izazvana“ drugarica Vuka koja se uselila u njegov kompjuter. Polazeći od...
  • Prizori iz bračnog života (2002)

    image
    Dramska serija reditelja Danila Vukotića u kojoj glave uloge igraju Milica Milša, Marko Živić, Milan Čučilović...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.