Prošlo je puno godina otkako je ljudski rod protjeran iz svoga svijeta. Dugo je tražio gdje se nastaniti dok nije stigao do obećane zemlje, sumornog i opustošenog mjesta u čijoj atmosferi su se nalazile prozirne čestice svjetla. No nekoliko stoljeća poslije dogodilo se Ljeto ljubavi koje je donijelo samo uništenje i svjetsku krizu iz koje se čovječanstvo ipak uspjelo oporaviti. Ili nije?
Priča počinje u zabačenome mjestu gdje 14-godišnji Renton Thurston živi s djedom mehaničarom. Renton je vrlo nezadovoljan svojim životom i živi u sjeni oca Adrocka Thurstona, junaka koji je žrtvovao svoj život kako bi zaustavio uništenje koje je donijelo Ljeto ljubavi. Renton živi samo za letenje kroz zrak s pomoću prozirnih čestica svjetla i svaki dan mašta o tome da se pridruži odmetničkoj bandi Gekkostate čiji je vođa njegov idol, karizmatični Holland Novak. Nakon što se mlada djevojka Eureka sruši na njegovu kuću u posebnom borbenom robotu, ona zamoli njegova djeda da ga servisira, ali i nehotice privuče pozornost vojske. Renton se odmah zaljubi u Eureku, a zahvaljujući njoj, pozovu ga u bandu gdje će otkriti da se iza odmetničke fasade i njihova djelovanja krije gorka realnost.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.