Kuharica i spisateljica Sara La Fountain kreće u novu avanturu - ovaj put u Istanbul! Sara La Fountain kuharica je američko-finskog podrijetla koja je napisala nekoliko kuharica i iza nje je više kulinarskih emisija. Istanbul, grad koji trenutno vlada gastronomskom scenom, Sari će poslužiti kao inspiracija u potrazi za novim receptima.
Sara će, nadahnuta Istanbulom i svime što on pruža, ponuditi raznovrsne recepte, inspirirane tradicionalnim jelima i suvremenim poslasticama, hranom s uličnih štandova i hranom iz otmjenih restorana. Otkriti će kako se hrana, kultura i nasljeđe spajaju u cjelinu u suvremenom Istanbulu i saznati što je sve potrebno kako bi mogla kuhati, jesti i živjeti kao prava stanovnica Istanbula. U emisiji će gostovati razni gosti, od kuhara i blogera pa sve do povjesničara i umjetnika. To su ljudi koji će joj otkriti sve čari Istanbula i bit će sjajni vodiči na njezinom najnovijem gastronomskom putovanju.

Bilo je na kanalima:

24Kitchen  

PREPORUKE
  • U potrazi za izvanzemaljcima (2014)

    image
    IN SEARCH OF ALIENS follows Giorgio Tsoukalos, an Ancient Astronaut theorist and leading contributor to Ancient Aliens, as he explores the fascinating evidence...
  • Children of the Sun (2020)

    image
    The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
  • Srpski junaci srednjeg veka (2017)

    image
    „Srpski junaci srednjeg veka“ je igrano-dokumentarna TV serija realizovana prema ideji glumca i reditelja Radoša Bajića. Ovaj televizijski projekat gledaocima...
  • Naše džamije

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.