Veze višerasne obitelji sastavljene od muža, žene, troje posvojene djece iz Somalije, Vijetnama i Kolumbije i jednog biološkog djeteta, nađu se na kušnji kad jedno od djece počinje vidjeti stvari koje ostali ne mogu.
Scenarij serije napisao je Allan Ball, tvorac serija „Dva metra pod zemljom“ i „Okusa krvi“. „Ovdje i sada“ prati suvremenu višerasnu obitelj: profesora filozofije (Tim Robbins), njegovu ženu odvjetnicu (Holly Hunter), troje posvojene djece iz Somalije, Vijetnama i Kolumbije te njihovo jedino biološko dijete. Ovu naizgled savršenu, progresivnu obitelj zapravo muče duboki razdori. Tada jedno od djece počinje vidjeti stvari koje drugi ne mogu. Je li to mentalna bolest? Ili nešto drugo? Serija je tragikomična meditacija o složenim silama koje djeluju na ljude današnjice.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO2  HBO  

PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Knjižničari (2014)

    image
    Serija prati tematiku istoimene filmske trilogije "The Librarian", u kojoj pratimo avanture članova drevne organizacije čiji je zadatak pronalazak i čuvanje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.