Serija od osam nastavaka „Zapovjedni lanac“ nastala je u suradnji s Pentagonom te prati američku vojnu misiju protiv ekstremizma diljem svijeta, kroz nevjerojatne priče žena i muškaraca koji su tome posvetili svoj život. Serija se snimala više od 18 mjeseci te pruža nevjerojatan uvid u unutrašnjost Pentagona, a glavni narator serijala biti će slavni američki glumac Chris Evans.
Osam nastavaka ovog serijala, pruža nevjerojatan uvid u lanac zapovijedanja i odgovornost koji se odvija u dosad rijetko viđenim i najstrože čuvanim prostorima Pentagona te na crtama bojišnice na ratištima diljem svijeta. Epizode uključuju i rijetki videointervju s generalom Josephom Dunfordom, Jr.-om, 19. predsjedateljem američkog Združenog stožera. Od sjedišta moći u washingtonskom Pentagonu do prvih crta u Iraku, Afganistanu, Somaliji, Nigeru, Južnoj Americi te iznenađujućeg ISIS-ova kampa za novačenje u Trinidadu i Tobagu, gledatelji će iz prve ruke vidjeti kako odluke donesene u Pentagonu izravno utječu na vojnike na tlu koji se bore kako bi zaštitili Amerikance i njihove saveznike od radikalnih ekstremista.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.