Stockholm, 1945., Dan pobjede: u slavljeničkoj gužvi na Kungsgatanu, spontani poljubac dvoje stranaca imat će mračne posljedice.
Ponedjeljak, 7. svibnja 1945. Drugi svjetski rat napokon je završio i na pomolu je nova, svjetlija budućnost. Usred slavlja u Stockholmu, dvoje neznanaca se poljube i odmah nakon toga se razdvajaju. Nina, djevojka iz visokog društva, i Calle, pomoćnik u kuhinji, ni ne slute da će zbog njihova kratkog susreta mnogi snositi burne posljedice.
Obitelji Löwander kraj rata donio je golemo olakšanje. Oni su vlasnici luksuznog restorana Djurgårdskällaren u centru Stockholma. Tijekom rata najstariji sin Gustaf uspijevao je restoran držati otvorenim pomalo upitnim sredstvima, a sada ga namjerava voditi na isti način kako su ga oduvijek i vodili. Odluka o budućnosti restorana razvija se u pravi obiteljski sukob, no odluke zapravo donosi Helga, majka, koja uz pomoć glavnog šefa Backea nadgleda obiteljski posao. Sada mora obitelj držati na okupu i osigurati opstanak restorana u novom dobu.

Bilo je na kanalima:

Epic Drama  

PREPORUKE
  • Biblija: Isus (1999)

    image
    Iz velikog projekta "Biblija", snimljenog u koprodukciji kompanija LUBE, LUX, Beta Film i Quinta, u suradnji s RAIUNO, France 2, ORF, Antena 3, MTM, Czech TV,...
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
  • Mayday: Tajna crne kutije (2003)

    image
    Zrakoplovi se smatraju jednim od najsigurnijih vrsta prijevoza. Nesreće su rijetke, no ljudska pogreška i mehanički kvarovi obilježili su avijatičku povijest...
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.