Godine 1917., uoči Ruske revolucije, mladi liječnik postaje upravitelj jezive bolnice u zabiti. Upravo je završio fakultet i potpuno je nespreman za bizarne ljude i alarmantne bolesti koje ga očekuju.
Jon Hamm i Daniel Radcliffe glume u ovoj uvrnutoj komičnoj drami o karijeri mladog liječnika koji započinje novi život u malenom selu u zabiti Rusije. Serija se temelji na poluautobiografskim kratkim pričama Mihaila Bulgakova iz perioda neposredno prije Ruske revolucije te se bavi turbulentnim i brutalnim početkom karijere mladog liječnika o kojem nam priča starija i iskusnija verzija lika. „Bilježnica mladog liječnika“ fascinantna je, originalna i mračna komedija s uglednim međunarodnim glumcima koja će iznenaditi i zabaviti gledatelje na potpuno jedinstven način.

Bilo je na kanalima:

One  Epic Drama  Viasat History  

PREPORUKE
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.