Dopisnički magazin "Originali", prati najznačajnije svetske dogadje iz društva, kulture, sporta, zabave, mode, umetnosti življenja... i naše mesto u njima.
Prva emisija počinje u Novom Sadu, istovremeno kada i pripreme Novosadjana za 2021. godinu: tada će ovaj grad poneti laskav status Prestonice Evropske kulture. Republika Srbija ga je označila kao dogadjaj od državne važnosti, a ekipa "Originala" posetila Pafos na Kipru, Prestonicu evropske kulture 2017, da bi saznala šta ovaj status zaista znači, zahteva, donosi, i upita za savet.

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 1  

PREPORUKE
  • Normalan život (2008)

    image
    Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom. Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći...
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.