Hotel Eleon predstavlja spin-off ruske serije Kuhinja. Serija govori o različitim komičnim i dramatičnim situacijama u okviru tima hotela sa pet zvezdica. Hotel nastavlja rad pod novim rukovodstvom, sa starim i novim radnicima.
Ambiciozna i sklona avanturama studentkinja pete godine Altajskog univerziteta turizma, Ksenija Zavgorodnaja, mašta da radi u hotelijerstvu i da otvori sopstveni hotel. Nametljiva pažnja rektora dovodi u pitanje ne samo Ksjušine planove, već i njeno dalje školovanje na fakultetu. Devojka se odlučuje na hrabar i veoma skandalozan izlaz iz situacije, posle čega je prinuđena da se spašava bekstvom iz Barnaula. Ksjuša odlazi u Moskvu i nadi da će se zaposliti na recepciji hotela gde radi njen otac.
U prestoničnom hotelu devojku dočekuje haos: zbog dolaska novog ekscentričnog gazde menja se sve – od menadžmenta do naziva. Iskoristivši gužvu preduzmiljiva Ksenija se predstavlja kao diplomirani stručnjak i pokušava da se zaposli u hotelu na visokoj funkciji. Prevara ubrzo biva otkrivena i devojci preostaje jedina šansa – da se zaposli u vešernici, započevši karijeru od najniže hotelske društvene lestvice. Da li će Kseniji poći za rukom da obuzda svoj avanturistički duh, da se drži podalje od novog vlasnika i bude svoja u uhodanom kolektivu hotela?

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.