New York, Pariz, Rim, San Francisco, London, New Orleans – šest svjetskih top destinacija. Svaka od njih izaziva drugačije emocije, dočarava drugačije okuse, karaktere – svaka od njih je jedinstveno iskustvo. Zapanjujuća CGI i stilizirana rekreacija oživljavaju određene trenutke i historiju življenja, istražujući ustrajnost, ambicioznost, domišljatost kako je svaki grad prevladao izazove okoline. Otkrit ćemo neopjevane junake koji su pomogli oblikovati ove čarobne gradove koji privlače ljude iz cijelog svijeta da tu žive, rade i uživaju. Poznate osobe, gradske svjetiljke i karizmatično lokalno stanovništvo otkrivaju iznenađujuće priče o rastu njihovog grada kao i o današnjem životu u tom velikom gradu. Od inženjerskih podviga do porijekla tipične kuhinje i institucija koje danas oblikuju karakter grada. Ove metropole preživjele su ratove, vatru, revoluciju i prirodne katastrofe da bi dosegli vrhunac ljudske civilizacije.
Nekada najveće stanište ostriga na svijetu i ulaz u Novi svijet, grad je koji nikad ne spava. Vidjet ćemo kako je sistem gradske mreže bio prisiljen prilagoditi se drevnoj indijanskoj stazi, koja danas građevini Flatiron daje jedinstveni oblik; dramatične inovacije izgradile su kultni horizont; kako je imigracija oblikovala njujoršku kuhinju i kako je Jackie Kennedy spasio Grand Central.

Bilo je na kanalima:

TVSA  RTRS  FTV  HTV3  HTV2  

PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  • Tajne nacističke ratne mašinerije (2019)

    image
    Poznati ratni povjesničar James Holland istražuje četiri glavna područja njemačkih oružanih sukoba tijekom Drugog svjetskog rata: zrak, kopno, more i oružje....
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Vesele dvorske lude

    image
    This troupe of mischievous characters takes you on a hilarious adventure through history by looking at the science, art, and culture of the Middle Ages. From...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.