Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(6 glasova)

Kolovoz 1922.
Francesco (Giulio Berruti) prvorođeni je sin Giulija Sormanija (Simone Colombari), bogatog tekstilnog industrijalca. No umjesto da krene očevim stopama i radi u obiteljskoj tvrtki, poput njegova brata Ludovica (Davide Iacopini), pilot je u automobilskim utrkama.
Anita Sclavi (Serena Iansiti) iz radničke je obitelji i jedna je od dviju učiteljica u radničkoj četvrti koju su Sormaniji izgradili pod okriljem svoje tvornice.
Upravo se tu, u Borgu Lariciju, Francesco i Anita upoznaju i zaljube.
Njihova će ljubav biti stavljena na kušnju kad nađu brutalno ubijenog Giulija Sormanija. Ovo ubojstvo ne potresa samo život ovo dvoje mladih, već i carstvo koje su Sormaniji izgradili.
Ta se obitelj, koju su svi smatrali primjerom, raspe rastrgana brojnim sukobima koje potpiruju tajne, nikad utihnule mržnje i strastvene ljubomore, a dva svijeta - onaj vlasnika i radnički - koja su se dotad, u svojim različitostima, uvijek međusobno poštovala, dolaze u sukob, čemu pogoduju i nemiri koji se događaju širom Italije.
Francesco i Anita, iako zauzeti žestokom borbom za obranu svoje ljubavi, razotkrit će istinu o tome i ubojstvima koja slijede. Okrutnu istinu čiji su korijeni u bogatstvu Sormanija. Istinu koju bi mnogi, i dan danas, i dalje radije tajili.
Istinu koja će, kao neslanom šalom sudbine, osvanuti 28. listopada 1922., na dan marša na Rim.

Bilo je na kanalima:

Eurochannel  HTV2  

PREPORUKE
  • Plač violine (2007)

    image
    Inspirirana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, ovaj novi hit s Dalekog istoka donosi nam priču o stalnoj borbi odanosti i...
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
  • Frühling (2011)

    image
    Katja Baumann is a nurse working in a hospital in Munich. One day as she leaves the hospital she meets Tim Lechner, a young boy who tells her his mother is in the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.