Silvana Rivapalacios Altamirano de Villasenor, poznatija kao Chivis, elegantna je i prefinjena dama. U djetinjstvu je pohađala elitni institut, gdje su je podučavale kaluđerice, koje su joj usadile nepokolebljivu vjeru, a ona je pokušala da je prenese na svoje tri kćerke. Odmalena je uživala u luksuzu, a veoma mlada se udala za bogatog čovjeka. Otkako je izgovorila sudbonosno “da”, nikad nije radila, a sve vrijeme provodila je sa svojim djevojčicama. Godine su prolazile, a Silvana nije bila svjesna da se njen suprug upleo u mutne poslove. Morao je da pobjegne iz zemlje da ne bi bio uhapšen, a nju je ostavio da se sama izbori s njegovim dugovima.
Dojučerašnja bogatašica tako je izgubila sve- iz luksuznog dupleksa zajedno s kćerkama mora da se preseli u znatno skromniji kraj grada. Tamo upoznaje Manuela Gallarda, prvog susjeda, koji nikad nije imao novca i radi kao prodavač ribe na gradskoj pijaci. On je muževan, šarmantan i sve žene uzdišu za njim. Iako je u vezi sa ekstravagantnom Stellom, na tu romansu gleda kao na prolaznu avanturu. Otkako je osam godina ranije ostao udovac, nijedna žena nije uspjela da zaista osvoji njegovo srce. Međutim, stvari se mijenjaju kad upozna Silvanu. Ona osjeća nesavladivu privlačnost prema njemu, ali odbija da mu se prepusti, ne želeći da bude sa siromahom koji prodaje ribu da bi preživio. S druge strane, Manuelo nije očekivao da će se zaljubiti, ali dama iz visokog društva koja mu stiže u susjedstvo natjeraće ga da shvati kako dok ljudi planiraju svoj život, sudbina pravi svoje planove...

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.