Cilj emisija je širiti pozitivne emocije, poticati toleranciju prema drugima, ali i kritičko promišljanje, učiti kako pomagati te biti aktivnim sudionikom u društvu. U središtu svake emisije je pojedinac, jer sretan pojedinac gradi sretnu zajednicu - kaže Bruno.
Uz pomoć stručnog suradnika i publike u studiju Bruno Šimleša rješavat će konkretne probleme iz svakodnevnog života: od zaljubljenosti do ljubavnih dilema, partnerskih i roditeljskih odnosa, ludih vjenčanja, ali i brakova u raspadu, uređenja doma, odgoja tinejdžera, pa sve do uživanja i ovisnosti o shoppingu.

Bilo je na kanalima:

HRTInt.  HTV2  HTV4  HTV1  

PREPORUKE
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.