Ovo je emisija o ženama koju stvaraju žene za žene te sve ostale koji ne smatraju da naša polovica ljudskog roda Zemljom hoda samo zato da bi spremale sarmu.
Rubrika Žena s terena novinarke Martine Validžić predstavljat će što se sve može učiniti da svakodnevna utrka žene sa svim obvezama prestane biti naporna i postane jednostavnija. U rubrici Da mogu novinarke Barbare Majstorović Ivezić žene različitoga godišta, zanimanja i društvenoga položaja zamišljat će što bi one učinile da mogu, a u rubrici Žena zmaj novinarka i urednica emisije Nataša Kraljević Kolbas ispitivat će tzv. obične žene i s njima provoditi dan. Istraživat će kako je moguće da su istodobno posvećene obitelji, ali i poslu te kako se nose sa svim izazovima što im svakodnevica donosi, koje su tajne njihova uspjeha, što za njih znači mit o savršenoj ženi i smiju li katkad podbaciti. U rubrici Iz muškoga kuta novinarka i urednica emisije Maja Tokić istraživat će što o određenoj temi misle i kako na nju reagiraju muškarci. Ispitivat će jesu li razlike između muškaraca i žena lako mjerljive, izražavaju li muškarci i žene jednako emocije, što muškarci žele, a što žene misle da oni žele, kako rješavaju sukobe, a kako slušaju jedni druge.

Bilo je na kanalima:

HRTInt.  HTV1  HTV2  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.