Ova čudesna serija pruža crnohumoran pogled na disfunkcionalnu obitelj iz Pasadene koja vodi pogrebnu tvrtku. Po prvi put moraju naučiti nositi se s vlastitom tragedijom dok se istodobno pokušavaju suočiti s izazovom življenja.
Iz pera "Oscarom" nagrađenog scenarista "Vrtloga života", Alana Balla, dolazi nam "Dva metra pod zemljom", crnohumoran pogled na život i smrt iz perspektive disfunkcionalne obitelji koja vodi pogrebnu tvrtku u Kaliforniji.U Los Angelesu otac obitelji Nathaniel Fisher na Badnjak pogiba u prometnoj nesreći, zavivši u crno praznični posjet svog sina Natea. Osim što se mora nositi s tatinom smrću, Nate mora izaći na kraj s dominantnom majkom Ruth, koja je u tajnoj ljubavnoj vezi, bratom Davidom, prikrivenim homoseksualcem koji vodi posao i sestrom Claire, buntovnom tinejdžerkom koja dobije loše vijesti nakon što uzme drogu s novim dečkom Gabeom. Jedini naizgled pozitivan aspekt Nateova života jest Brenda, strastvena žena koju je sreo u avionu. Ali Brendina luda obitelj pokaže se još disfunkcionalnijom od Nateove.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.