Nakon iznimno uspješne dvije sezone glazbenog natjecanja "Zvjezdice", vrijeme je za njegovu „odrasliju“ verziju. Više od tisuću talentiranih pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se u "Zvijezde", a njih stotinu imat će priliku pokazati pjevački talent peteročlanom žiriju.
O njihovoj će glazbenoj budućnosti i prvim koracima ka putu do sjajnog estradnog neba odlučivati Tony Cetinski, Massimo Savić, Goran Lisica Fox, Mirela Priselac Remi i Maja Bajamić, a potraga se odvija pod voditeljskom palicom Antonije Blaće kojoj će u potrazi za novim pjevačkim talentima pomagati Gina Victoria Damjanović.
Žiri će u svakom dijelu natjecanja imati dvostruku ulogu. Osim što će odlučivati koji od kandidata svojim glazbenim sposobnostima zaslužuje prolazak u ostale faze natjecanja, pa sve do finala, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja će također imati priliku i dijeliti savjete, hrabriti i pomagati natjecateljima.
Prva faza natjecanja je ona eliminacijska u kojoj će se žiri izmjenjivati i u skupini od tri člana održati audicije. Kandidati na audicijama pjevaju a capella. Šezdeset najboljih kandidata prelazi u drugu fazu natjecanja u kojoj će nastupati u grupama. Natjecatelji nastavljaju svoj put do zvijezda kroz još nekoliko faza natjecanja, sve do velikog finala iz kojeg će samo jedna ili jedan od njih izaći kao pobjednik i osvojiti laskavu titulu nove glazbene zvijezde, bogatu novčanu nagradu od 100 tisuća kuna i ugovor s Dallas Recordsom za snimanje albuma. Potraga za najsjajnijom glazbenom zvijezdom kreće u 8.5.2017.!

Bilo je na kanalima:

RTL  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.