Zabavan reality format u kojem šefovi poduzeća i vlasnici velikih korporacijskih tvrtki idu na tajne zadatke po odjelima vlastite firme te razgovaraju sa zaposlenicima, postigao je ogroman uspjeh, a emitira se u čak 11 zemalja diljem svijeta.
U svakoj epizodi voditelji poduzeća ili vlasnici mijenjaju svoj izgled i svojim zaposlenicima se predstavljaju pod pseudonimom i s izmišljenom pričom. Dok obilaze različita područja poslovanja svoje tvrtke šefovi provode vrijeme upoznajući ljude koji rade u tvrtki te uče o svojim profesionalnim i osobnim izazovima. Na kraju vremena provedenog na tajnom zadatku šefovi se vraćaju svom pravom identitetu, otkrivaju se zaposlenicima i nagrađuju najboljeg djelatnika kroz promociju ili novčanom nagradom dok ostalima daju obuke, bolje radne uvjete, ili čak, u ekstremnim slučajevima, otkaz.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.