poster

Klopka

Klopka


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

Emisija u 75 minuta obrađuje aktualne probleme društvenog, gospodarskog i političkog života, gledano kroz prizmu političkih odnosa te predrasuda današnjeg vremena. Do sedam gostiju u studiju Slavonskobrodske televizije, stručnih u određenim područjima problema koji se obrađuje, sudjelovanje kolega novinara iz drugih redakcija sa svojima komentarima i pitanjima s uključivanjem i komentarima gledatelja osnovne su značajke emisije. Za svaku emisiju radom na terenu, istraživanjem i kontaktiranjem stručnjaka pripremaju se materijali koji se emitiraju i komentiraju tijekom emisije. Do sada su obrađene različite teme: funkcioniranje i odnosi u županijskoj i gradskoj vlasti, budućnost nekadašnjeg giganta Đure Đakovića, problemi u Romskoj zajednici, problem povratka u bosansku Posavinu, alkoholizam i sl.

PREPORUKE
  • Zaspij ako možeš

    image
  • Agorà weekend

    image
  • La hora de La 1 (2020)

    image
  • Studio 4

    image
    Svakodnevno od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) na rasporedu je emisija Studio 4. Prvi se put u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.