Baxter je dinamična serija za mlade, s obiljem glazbe, plesa i humora. Svojevrstan je to spoj serija Glee i Fame! Serija prati Baxtera McNaba i njegove prijatelje na njihovom putovanju u jedinstvenom, uzbudljivom svijetu umjetničke škole Northern Star. U školi u kojoj učenici rade sve ne bi li se istaknuli, stres koji prolaze zbog testa iz matematike nije ništa u usporedbi s plesnom solo izvedbom, glazbenim recitalom, monologom ili... ma, shvatili ste. Iako njegov stil ophođenja neki profesori ne vole, Baxter zna da su dobri prijatelji ključ preživljavanja i da je škola Northern Star sjajno mjesto.
Serija je snimana u Torontu.

GLAVNI LIKOVI

BAXTER MCNAB središnji je lik, vođa skupine, duša ove serije i vodič kroz događaje u umjetničkoj školi Northern Star.

EMMA RUBY je prelijepa glumica prekrasnoga glasa, vrlo energična, sebe smatra osobom koja uspješno rješava probleme (neki bi rekli da se previše miješa u tuđe stvari) te ima jaku osobnost koja se savršeno slaže s onom njezina najboljeg prijatelja - Baxtera.

TASSIE SYMONS je slatka, talentirana i lijepa. Napustila je svoj dom u Saskatchewanu kako bi pohađala Northern Star. Tassie se katkad čini da joj je to previše, budući da je ova škola sasvim drukčija od svega što je dosad iskusila, no ona je hrabra.

MARCUS CROMBIE - pompozan, ali s pokrićem, Marcus je pravi dar za kazalište. Svoje interese vrlo ozbiljno shvaća (kao i to što je jako privlačan Tassie) pa je rivalstvo između njega i nonšalantnog Baxtera prirodno.

DEVEN PHILLIP - hip-hoper u duši, Deven se pokušava prilagoditi pokretima modernog plesa i baleta, budući da mu je ples najvažniji predmet. Devon voli pokazati svoje plesno umijeće kad god se za to ukaže prilika.

JENNA JACOVITCH ne libi se promovirati samu sebe, no zašto i bi kad je ona glavna zvijezda showa "Moja cura je izvanzemaljka". Jenna živi u svom svijetu u kojem je ona glavna i jedina važna. Ona je zvijezda.

JACK CORMAN "ŠAKAL" - filmaš koji želi biti sljedeći Steven Spielberg. Uvijek ima nekakav plan za najkraći mogući put do uspjeha i vrlo se brzo spetlja sa svakim tko je voljan slušati ga.

G. CECIL KINGFIELD vlada školom Northern Star u pravoj feudalnoj maniri. On nije ravnatelj, ali kao da jest. Dobro poznaje Baxtera i zna njegovu tajnu - slavnoga oca.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Neki bolji ljudi (2020)

    image
    „Neki bolji ljudi” porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim...
  • Seinfeld (1989)

    image
    Jerry je komičar koji ima najboljeg prijatelja, bivšu djevojku koja mu postaje najbolja prijateljica i susjeda koji mu postaje dio života. Itekako mu ide sa...
  • Radio Mileva (2021)

    image
    Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela kao sekretarica predsednika Opštine. Samouverena, energična,...
  • Opasne snage (2020)

    image
    Captain Man ima novu ekipu pomoćnika superjunaka - Opasne snage. Captain Man i Schwoz otvaraju lažnu školu kako bi trenirali klince da obuzdaju i kontroliraju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.