Kemal je mladić koji studira kako bi postao inžinjer rudarstva. U isto vrijeme, Kemal prihvata različite poslove na brodovima, kako bi izdržavao svoju porodicu. On nije bogat mladić, ali ga to ne sprečava da radi sve kako bi ostvario svoje snove.
Nihan je mlada i lijepa djevojka iz bogate porodice. Ona je slikarka koja naročito uživa slikati portrete. Jednog dana, u potrazi za slikarskom inspiracijom za svoju novu izložbu, Nihan odlazi u grad i tu upoznaje Kemala.
Uzajamna privlačnost je očigledna, dok Nihan slika Kemalov portet, a on uživa gledajući je. Uprkos činjenici da dolaze iz različitih sredina, Kemal i Nihan se zaljubljuju jedno u drugo. Zaljubljeni par želi što prije stupiti u brak, oboje uvjereni da su pronašli ljubav svog života.
Ipak, Emir, mladić kojeg Nihan dugo poznaje, pokušava ih razdvojiti i radi sve što može kako bi se Nihan zaljubila u njega. Kada Nihanin brat blizanac Ozan, spletom nesretnih oklonosti, ubije jednu djevojku, Emir koristi svoj položaj da bi prikrio taj nesretan slučaj i spriječio da Ozan završi u zatvoru. U zamjenu za spas svog brata, Nihan se pristaje udati za Emira. Ona odlučuje prekinuti s Kemalom, a zbog straha za brata, ona to čini bez ikakvog objašnjenja.
Pet godina kasnije, Kemal i Nihan se ponovo sreću, kada se Kemal vrati u Istanbul kao uspješan biznismen i započne posao sa Emirom.
Je li Nihan zaboravila svoju prvu i jedinu ljubav? Hoće li Kemal ikada saznati pravi razlog zbog kojeg je Nihan prekinula s njim? Je li Emir spreman izgubiti Nihan? Hoće li Nihan i Kemal uspjeti prevazići brojne prepreke koje stoje na putu njihovoj ljubavi? Je li ljubav između Kemala i Nihan prava, iskrena i beskrajna?

Emitira se na kanalima:

Hayat Plus  Hayat TV  

Bilo na kanalima:

Doma TV  ATV  Pink Soap  PINK PLUS  NOVA TV  PINK  

Sljedeće epizode:

sutra
07:45
Beskrajna ljubav 1, ep. 38, serijski program
sutra
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 37, serijski program
četvrtak
07:45
Beskrajna ljubav 1, ep. 39, igrana serija
četvrtak
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 38, serijski program
petak
07:45
Beskrajna ljubav 1, ep. 40, igrana serija
petak
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 39, igrana serija
28.10.19.
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 40, igrana serija
29.10.19.
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 41, igrana serija
30.10.19.
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 42, igrana serija
31.10.19.
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 43, igrana serija
1.11.19.
10:50
Beskrajna ljubav 1, ep. 44, igrana serija
PREPORUKE
 • Degrassi: Novi naraštaj (2001)

  danas
  image
  Degrassi: The Next Generation kanadska je tinejdžerska serija smještena u svijet koji su osmislili Linda Schuyler i Kit Hood 1979. godine. To je četvrta serija u...
 • Plesna akademija (2010)

  danas
  image
  Petnaestogodišnja Tara Webster odrasla je na farmi u Australiji. Još od malih nogu sanjala je da postane plesačica. Nakon što se uspjela upisati u Nacionalnu...
 • Zabranjena ljubav (2004)

  danas
  image
  Blizanci Petra Novak i Danijel Lončar, razdvojeni odmah nakon rođenja, ne znaju jedno za drugo, odrastaju u različitim obiteljima, no povezuje ih snažan osjećaj...
 • Pitbuli i kažnjenici (2009)

  danas
  image
  Tia vodi centar za spašavanje pasa u kojem se bavi rehabilitacijom ove pasmine nakog što su psi spašeni iz opasnih situacija i iz ruku zlostavljača. Osim što...
TOP LISTE

Prijavi se