Prezrene u njujorškom visokom društvu kao novopečene bogatašice, tri slobodoumne američke ljepotice odluče okušati svoju sreću u Londonu. Na tom putu sestre Virginiju i Nan St. George prati njihova engleska guvernanta radikalnih stavova, Laura Testvalley, i prijateljica Lizzie Elmsworth koja je u potrazi za bogatim mužem.
Njihova prijateljica Conchita Closson (koja se nedavno udala za lorda) uvodi ih u svijet osiromašene engleske aristokracije. Svi su očarani djevojkama, njihovom vedrinom, spontanošću i bogatstvom. Ženidbene ponude pljušte sa svih strana, no najbolju dobiva Nan koja zapinje za oko vojvodi Trevenicku, najpoželjnijem neženji u Engleskoj.
Ali bajkovita romansa se raspline kad se slobodoumne mlade Amerikanke suoče s krutim engleskim konvencijama i viktorijanskim licemjerjem. Kad Nan zatekne svog muža u krevetu s konjušarom, sve se u njoj pobuni i ona odluči učiniti nešto nečuveno.
Serija je snimana u luksuznim zdanjima na Rhode Islandu u SAD-u i Velikoj Britaniji, između ostalog i u dvorcu Howard. "Buccaneers" je zadnji i nedovršeni roman poznate spisateljice (nedovršena verzija objavljena je prvi put 1938. godine) i dobitnice Pulitzerove nagrade, Edith Wharton, prema čijim su romanima "Doba nevinosti" i "Kuća veselja" također snimljeni filmovi.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.