Scenario je rađen po romanima Branka Ćopića "Ne tuguj bronzana stražo" i "Osma ofanziva". Neposredno posle završetka rata, nova narodna vlast je kolonizovala siromašne seljake iz Bosne u bogata sela Vojvodine koja su porodice folksdojčera napustile.

Sa bosanskog Grmeča, ratnici se sele u Beograd i ulaze u novu državnu administraciju. I dok se stariji ljudi teško prilagođavaju, mlađi lako prihvataju novine. Priča o intimnom životu junaka data je u širokoj lepezi od melodramskih situacija do humornih dogodovština.

Bilo je na kanalima:

BHT1  RTS SVET  RTS1  FTV  

PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.