U ovoj psihološko-kriminalističkoj drami, s Anne-Marie Duff u glavnoj ulozi, bivša policijska inspektorica uvučena je u slučaj ubojstva koji je istraživala prije 15 godina.
Kasne devedesete, Claire Church je ambiciozna mlada policijska inspektorica u Manchesteru, jedina žena u timu te umnogome različita od svojih kolega: oštra oka i britka uma, puna suosjećanja i još nedovoljno ogrubjela da je ne bi pogađala sva brutalnost onoga što se događa na ulicama. Svjesna toga da je u uredu zanemaruju i da njezina veza s oženjenim šefom nema budućnosti, daje otkaz. Claire bježi od mračnog dijela svog života s kojim se ne može nositi. Živi mirnim i sigurnim životom na osamljenom škotskom otoku sa svojim partnerom Norriejem i kćeri Megan. No kad na gradilištu u Manchesteru iskopaju nekoliko ljudskih leševa, Claire počinje dvojiti, vratiti se ili ne. Iako želi konačno istjerati pravdu za žrtve, itekako je svjesna da će cijena povratka u svijet koji je ostavila za sobom biti visoka.
Istragu vodi viši inspektor John Hind, Clairein bivši mentor i ljubavnik. Zarobljen u braku bez ljubavi i frustriran birokracijom na poslu, John je odlučan u namjeri da oživi svoju vezu s Claire, uvjeren da ona još uvijek gaji osjećaje prema njemu. Ubrzo pronađu nova tijela, a ubojica počne Claire ostavljati morbidne poruke... Claireine se emocionalne barijere, koje je podigla da se zaštiti od vanjskoga svijeta, počinju rušiti. Može li si konačno oprostiti te napokon riješiti zločin koji je proganja?

Bilo je na kanalima:

ZDFneo  HTV3  HTV2  

PREPORUKE
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Južni vetar (2020)

    image
    Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda. Kupio je stazu za karting, napustio dom svojih roditelja...
  • NCIS: Los Angeles (2009)

    image
    Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Remake legendarne kriminalističke serije „Hawaii Five-0", emitirane od 1968. do 1980. "Hawaii Five-0" moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.