Ova provokativna serija prati jedinstvenu skupinu. Dok se njihovi putovi križaju i priče isprepleću, saznajemo da dijele puno više nego što bismo očekivali. Ova mješavina drame i komedije preispitat će vaše pretpostavke o ljudima koje poznajete.
Mandy Moore („Šetnja za pamćenje“) i Milo Ventimiglia („Heroji“, „Gilmorice“) glume bračni par iz Pittsburga - Rebeccu i Jacka, koji su u slatkom iščekivanju trojki. Uz njih, tu je i šarmantni televizijski glumac Kevin (Justin Hartley) kojemu počinje dosađivati ludi i raskalašeni život najpoželjnijeg neženje.
Kako se životni putevi glavnih likova isprepliću iz epizodu u epizodu, saznajemo da nekolicina njih ima rođendan na isti dan. Kada navrše 36 godina, njihovi životi se počinju u potpunosti mijenjati. Neočekivane situacije, nove ljubavi i životne tragedije samo su neki od događaja koji će ih zadesiti i povezati. Serija „To smo mi“ promijeniti će vaše pretpostavke o ljudima za koje mislite da ih poznajete i navesti Vas da shvatite kako se ništa u životu ne događa slučajno...

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.