Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 8/10

Zastrašujući triler o ukletoj kući snimljen prema jednom od najprodavanijih romana Jamesa Herberta, sa Suranne Jones u glavnoj ulozi.

Godinu dana nakon nestanka sinčića Cama, Gabe Caleigh, njegova supruga Eve i njihove dvije kćeri odlaze u Crickley Hall pokušavajući pobjeći od prošlosti. Učinio im se savršenim - velika, stara kuća na seoskom imanju. Bila je to prilika za novi početak. No ubrzo se podrumska vrata počinju otvarati sama od sebe, dječji plač odjekuje kroz noć, a iz kamena počinje izbijati voda. Usred svega toga pojavljuje se utvara koja mahnito vitla štapom. I dok se obitelj Caleigh sprema za odlazak, Eva začuje glas svog nestalog sina.

Radnja nas vodi u prošlost, u 1943. godinu. Obitelj Caleigh očajnički pokušava dokučiti tko su djeca čiji su plač čuli i kako je njihov sin povezan s Crickley Hallom. Hoće li pronaći Cama prije nego što se zlo koje opsjeda Crickley Hall dočepa i njihove ostale djece?!

U ovom uistinu jezovitom klasiku među filmovima strave o ukletim kućama, čiji scenarij i režiju potpisuje Joe Ahearne, trenuci užasa isprepleću se sa srceparajućom pričom o obitelji koja traži zaborav i olakšanje, proganjana duhovima prošlosti koje treba jednom zauvijek sahraniti. James Herbert najprodavaniji je pisac romana strave u Britaniji. Prodao je više od 50 milijuna primjeraka u cijelome svijetu, a njegove su knjige prevedene na 33 jezika. "The Secret of Crickley Hall" je njegov 22. roman.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.