Junak u kuhinji kulinarska je emisija 24-godišnjega Donala Skehana za početnike u kuhinji, studente, šeprtlje i sve one koji se hrane jelima iz dostave. Za razliku od gotovo svih kulinarskih TV ličnosti, Donal nije profesionalni kuhar, ali svejedno piše nagrađivani blog, a napisao je i dvije vrlo uspješne kuharice. Ova emisija želi naglasiti zabavnu i društvenu stranu hrane i zadovoljstvo što ga pruža kuhanje i jedenje s prijateljima.

Donalov cilj je pretvoriti najlošijega kuhara u junaka u kuhinji. A kuhat će hranu za izlet na surfanje, domaću kinesku brzu hranu, pripremat će romantičnu večeru, kuhati za rođendanski tulum te pripremati jela na roštilju.

Bilo je na kanalima:

24Kitchen  HTV2  

PREPORUKE
  • Turlitava

    image
  • Kuhinjica

    image
    Emisija o kulinarstvu.
  • Ruzmarin

    image
    Legenda kaže da postoje ljudi sa hiljadu lica, a da jedan takav živi negde u mističnom Đerdapu. Poznavali smo ga kao duhovitog Ruzmarina, a on je odlučio da sa...
  • Da, draga (2021)

    image
    Često je tema razgovora priča o tome: „Tko bolje kuha - muškarci ili žene?“ Na neki način upravo je to okosnica novog kulinarskog showa na OBN televiziji „Da,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.