Geolog Martin Peper i biolog Liz Bonin istražuju svetsku istoriju na jedinstven način: Istražujući različite delove sveta poznate po istorijskim događajima i kataklizmičnim katastrofama, kao i delove sveta koji su sa naučne tačke povezani sa stvaranjem Zemlje. Od ledenog doba, do meteora koji je pogodio Zemlju pre 65 miliona godina, do Krakatoe - gledajte kako Martin i Liz uče kako radi Zemlja!

Bilo je na kanalima:

Discovery Science  Animal Planet  RT Vojvodina 1  

PREPORUKE
  • Mačke iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  • Veterinar iz Yukona (2014)

    image
    Kao jedina veterinarka za sve životinje u krugu od stotine kilometara u Yukonu, Dr. Michelle Oakley vidjela je sve u karijeri. Od prevoženja medvjeda traktorima...
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.