Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani.

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama “Dobra zemlja” pomoći će vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.

Brzo ali ne previše, informativno ali sa dozom zabave, zabavno ali uvek korisno. Novi program zasnivaće se na dosadašnjem konceptu, u kojem će ljudi koji se profesionalno bave poljoprivredom naći korisne i nasušne informacije za svoj posao, ali će biti usmeren i ka potrošačima hrane, onima kojima je poljoprivreda hobi i životnim temama koje se tiču porodice i domaćinstva.
Visoki kriterijumi koje smo postavili doveli su do toga da je Dobra zemlja postala najgledanija emisija o poljoprivredi, kojoj gledaoci u potpunosti veruju.

Dobra zemlja, sa unapređenim konceptom i novim programom, pomera granice ovakvog formata na televizijama u Srbiji.

Emitovanje na kanalima:

Agro TV  

Bilo je na kanalima:

B92  Prva MAX  Prva Plus  

Sljedeće epizode:

16. 4. 2024.
10:14
DOBRA ZEMLJA - od vikenda ®
srijeda
23:35
DOBRA ZEMLJA - od vikenda ®
četvrtak
10:16
DOBRA ZEMLJA - od vikenda ®
ponedjeljak
08:00
DOBRA ZEMLJA - premijerno emitovanje
ponedjeljak
17:40
DOBRA ZEMLJA
srijeda
10:14
DOBRA ZEMLJA - od vikenda ®
25. 4. 2024.
23:35
DOBRA ZEMLJA - od vikenda ®
26. 4. 2024.
10:16
DOBRA ZEMLJA - od vikenda ®
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.