“Bijesni psi” je crna krimi komedija prepuna neočekivnih i šokantnih obrata, a koja u centar radnje stavlja pitanje prijateljstva i povjerenja petorice prijateljau svijetu prepunom sebičnosti i otuđenja.
Prošlo je puno vremena otkad su stari prijatelji Gus, Cobi, Lex i Joel bili skupa. Najbolji prijatelji još od djetinjstva zajedno dolaze na Belize kako bi se našli s petim članom družine, Milom, i proslavili njegovo rano umirovljenje. Nije prošlo puno vremena otkad su se sreli u toj predivnoj latinoameričkoj državi do kad su shvatili koliko su zbog turbulentnih životnih puteva i karijera postali različiti ljudi i udaljili se jedni od drugih. Gus, Cobi, Lex i Joel pokušavaju jedan pred drugim sakriti koliko su se pomirili s dosadnim životima srednjeg staleža dok u isto vrijeme propituju svoje uspjehe u usporedbi s velikim bogatstvom koje je Milo stekao. Međusobna nepovjerljivost natjerala ih je da ozbiljno posumnjaju i u porijeklo Milove raskoši i taman kad se počeli otvarati jedan prema drugom stiglo je šokantno iznenađenje u obliku malenog ubojice s mačjom maskom. Nakon Milovog ubojstva četiri prijatelja nađu se potpuno izgubljeni i uvučeni u kompliciranu mrežu međusobnih obračuna u kojoj se ne zna tko su veći negativci – CIA, krijumčari drogom, tajne globalne sile… Shvaćaju kako je jedini načn da se izvuku iz problema da ponovo počnu vjerovati i oslanjati se jedan na drugog.

Bilo na kanalima:

AXN  AXN Spin  

PREPORUKE
 • Alex and Co. (2015)

  nedjelja
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
 • Ridiculousness (2011)

  nedjelja
  image
  Pod voditeljskom palicom Roba Dyrdeka, emisija Ridiculousness uzima najsmješnije amaterske video uratke na Internetu i spaja ih u epizodu oštre, smiješne i, što...
 • Bolji život (1987)

  nedjelja
  image
  U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
 • The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (2014)

  nedjelja
  image
  Jimmy Fallon hosts the Tonight Show and interviews celebrities, plays games with them and has a musical or comedic guest perform.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.