U ovoj napetoj i potresnoj drami nestanak djeteta uništit će mnoge živote i nepopravljivo narušiti međuljudske odnose. Serija donosi priču o višoj inspektorici Maggie Brand koja istražuje nestanak dječaka Calluma Reida. Sadašnji događaju isprepleću se s onima iz bliske prošlosti. Ljeto je 2008. godine. Claire i Daniel Reid zabavljaju se u opuštenoj i ugodnoj atmosferi roštilja na kojem se jednom godišnje okupljaju svi iz susjedstva, okruženi članovima obitelji i prijateljima. Usred sveg tog meteža i buke njihov se sin Callum bezbrižno igra. No s prvim mrakom, alkohol se počinje ispijati u većim količinama, strasti se uzburkaju i jedan neugodan, nasilan incident u trenu pokvari ugodno raspoloženje.

Nekoliko sati nakon roštilja Callum nestaje i sve se stubokom mijenja. Pet godina poslije, u četvrti Arcadian Gardens više ništa nije kao prije. Životi su uništeni, a rane su čak i nakon toliko godina još uvijek svježe i duboke. Uoči petogodišnjice njegova nestanka pronađu Callumovo tijelo, zakopano svega nekoliko metara od njegova kućnog praga i noćna mora ponovno počinje. Viša inspektorica Maggie Brand iznova otvara istragu. Kad je Callum nestao bila je trudna, a iscrpljujuće jutarnje mučnine prisilile su je da se povuče iz prvotne istrage. Njezin sin, Sam, rodio se svega nekoliko mjeseci nakon Callumovog nestanka. Tjerana opsesivnom željom, Maggie će poduzeti sve u svojoj moći da otkrije što se zapravo dogodilo Callumu i pritom zamalo ugroziti vlastiti obiteljski život.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.