Troje cimera - vampir, vukodlak i duh pokušavaju uskladiti svoje probleme sa životom među ljudima... Biti čovjek: nitko ne tvrdi da je to lako. Ali za troje cimera u dvadesetima – koji su slučajno vampir, vukodlak i duh – je li to uopće moguće? Na trenutke strašna, duhovita i romantična, serija "Poput ljudi" istražuje što znači biti čovjek s gledišta ovih autsajdera.
Jeste li ikad čuli da vukodlak, vampir i duh žive zajedno? Za Georgea, Mitchella i Annie to nije šala, to je njihov život… ili u ovome slučaju zagrobni život. Natprirodni trojac dijeli unajmljenu kuću i očajnički pokušava uskladiti svoje paranormalne probleme s izazovom življenja poput ljudi.
Sve troje, međutim, imaju tekućih problema. Mitchell je, moglo bi se reći, pod najvećim pritiskom: njegov prvi i glavni izazov jest njegova borba sa željom da se hrani (koja sliči borbi s ovisnošću o drogi). Njegov drugi izazov nastavlja se izravno na prvi, a to je neobuzdana nova vampirica Lauren koju je nedavno stvorio napavši je i popivši joj krv za vrijeme avanture za jednu noć kada nije mogao odoljeti iskušenju da se nahrani. Treći izazov rastući je pritisak bristolske vampirske zajednice predvođene Williamom Herrickom (vampirom koji je "unovačio" Mitchella za vrijeme 1. svjetskog rata). Herrick gaji ambicije da bude vođa globalne vampirske prevlasti te je pomno radio na tome da potajno uvuče vampire među ljudsku elitu – on je sam visoko rangirani policijski časnik. Sada je počeo novačiti ljude na cijenjenim položajima i s dobrim karijerama (poput lokalnih vladinih dužnosnika, odvjetnika i arhitekata). Prije nego što se odrekao pijenja krvi, Mitchella su mnogi u vampirskoj zajednici smatrali herojskom figurom zbog čega Herrick u njemu vidi vrijednog saveznika kojeg se neće tako lako odreći, ali i potencijalnog suparnika.
U trećoj sezoni zatječemo naše natprirodne junake u bijegu iz njihova doma u Bristolu nakon što duh Annie (Lenora Crichlow) biva uvučena u čistilište, a vampir Mitchell (Aidan Turner) počini divljački pokolj u vlaku ubivši preko trideset ljudi u jednome vagonu. Preselivši se u gradić u Walesu, prijatelji pokušavaju povratiti razum i mir nadajući se da će se sabrati u unajmljenome pansionu gdje mogu ponovno pokušati biti poput ljudi. Sve se činilo tako lako, ali stvari se još više zakompliciraju za četvoro prijatelja.
Vukodlaci George (Russell Tovey) i Nina (Sinead Keenan) čekaju dijete nakon što su se za vrijeme jedne preobrazbe neočekivano parili. Hoće li biti normalno ili zvijer? Nakon što izbavi Annie iz čistilišta, Mitchell s njome započinje vezu koja se čini osuđenom na propast, posebno zbog njegove mračne tajne "pokolja u tunelu vlaka". Muči ga i proročanstvo da će ga ubiti vukodlak jer je spasio Annie pa kada dva nova vukodlaka stignu u grad, stvari se uistinu počinju zahuktavati, pogotovo kad se pojavi Mitchellov protivnik Herrick (Jason Watkins) za kojega su svi mislili da ga je ubio vukodlak.

Bilo je na kanalima:

RTRS  RTV USK  RTRS PLUS  PINK Zabava  AXN  

PREPORUKE
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Na paranormalnom zadatku (2017)

    image
    Humoristična serija o partnerstvu dviju potpuno različitih osoba: ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno. Oni istražuju neobjašnjive događaje u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.