U drugoj sezoni Oceanski kauboji suočavaju se s najoštrijom zimom u Newfoundlandu u posljednjih 30 godina. Golemi komadi leda protežu se uz obalu otoka. Hrabrost je na cijeni dok se junaci iz prve sezone trude prvi doći do lovišta. Zima traje dulje, što znači da sezona počinje kasnije i traje kraće pa ribari imaju manje vremena kako bi ispunili normu. Vrijeme istječe dok se naši ribari bore s majkom prirodom kako bi ulovili što više i pohvalili se pred drugima.

Oceanski kauboji vraćaju se u trećoj sezoni. Kapetan Gillett sa svojim brodom Midnight Shadow (Ponoćna sjena) kreće u lov na milijun i pol kilograma haringa uz istočnu obalu Kanade. Morris Anstey dovodi svoju posadu (u kojoj je i njegova cura Jess) i brod do granice izdržljivosti u nesigurnim vodama punim ledenjaka i zloglasnim stjenovitim zaljevima. Dvočlana posada sastavljena od oca i sina (Conway i Rick) na zapadnoj obali otvara sezonu ribolova 300 kilometara od obale na svom novom brodu Seadoo. Bit će to opasna ekspedicija, no hoće li biti vrijedna rizika? Također na zapadnoj obali Andre i Michelle pokušavaju nadoknaditi gubitke iz prošle sezone uz pomoć posade novaka.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.