Od napada medvjeda do potrage za vodom, najteži izazovi iz povijesti ovog natjecanja pružaju nam lekcije koji bi mogle spasiti život. Otkrijte kako preživjeti u divljini Aljaske.
Osam najčvršćih rekreativaca na Aljasci kreću na desetoetapnu ekspediciju. Prijeći će put od 4800 km preko okrutnog aljaškog terena. Najžilaviji stručnjaci za preživljavanje, ostavljeni u aljaškoj divljini i naoružani samo sirovom genijalnošću, istražuju glacijalne doline i gole planinske vrhove, usput se boreći s glađu, grabežljivcima i opasnim vremenskim uvjetima. Nema velike nagrade, samo ponos zbog pobjede nad izazovima majke prirode. Ostavljeni u aljaškoj divljini i naoružani samo sirovom genijalnošću, kretat će se glacijalnim dolinama i golim planinskim vrhovima, usput se boreći s glađu, grabežljivcima i opasnim vremenskim uvjetima. Prelazeći taj brutalan teren, naši će se rekreativci oslanjati na vještine preživljavanja koje se prenose generacijama. Nema velike nagrade, samo ponos zbog pobjede nad izazovima majke prirode. Ovo je veličanstvena serija o natjecanju u kojoj je jedina nagrada opstanak.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.